2020/06/26

Önkormányzati Szabadegyetem idén is

A Pro Civis Polgári Társulás és az általa működtetett Szlovákiai Magyar Önkormányzati Intézet idén is megrendezi az Önkormányzati Szabadegyetemet, amelyre 2014. október 16-18-án kerül sor a Nagymegyeri Városi Művelődési Központban.
A IV. Önkormányzati Szabadegyetem hallgatói az idén is a dél-szlovákiai települések magyar polgármesterei, illetve helyi és megyei képviselői lesznek. A szabadegyetem résztvevőivel egyebek mellett ismertetjük a határ menti beruházások, valamint a regionális és vidékfejlesztési politika lehetőségeit az EU 2014-2020-as programozási időszakában, oktatási szakemberek segítségével megvitatjuk a szlovákiai magyar iskolák jövőjének alakulását és az oktatási rendszer gondjainak lehetséges megoldásait, valamint terítékre kerülnek a közelgő önkormányzati választások kapcsán a kampánytechnikák gyakorlati alkalmazásának módszerei is.
A Pro Civis Polgári Társulás és a Szlovákiai Magyar Önkormányzati Intézet a résztvevők számára szállást és étkezést biztosít a nagymegyeri fürdő területén. A rendezvényen polgármesterek, helyi és megyei önkormányzati képviselők és önkormányzati alkalmazottak vehetnek részt.
Részvételi díj egy személy részére a szabadegyetem teljes idejére 10 euró, melyet a 1785297151/0200 sz. bankszámlára kérünk átutalni. Az átutalás során a megjegyzésben kérjük feltüntetni a jelentkező nevét (több személy egy utalással történő jelentkezése esetén az összes jelentkező nevét fel kell tüntetni).
Jelentkezni az iroda@procivis.sk elektronikus postacímen lehet, a lent található jelentkezési lap kitöltésével és a részvételi díj befizetésével.
További információk: 0918/423 569-es mobilszámon.

Jelentkezőlap

Programterv